Як отримати більше користі з продуктів?

Листові салат і овочі. Вони багаті клітковиною, вітамінами і антиоксидантами. Звертайте увагу на відсутність гнилі і темних плям при виборі цих продуктів. Зелень найкраще зберігати з корінцями, опущеними в воду, в холодильнику. Продукти без коріння потрібно промити, просушити і скласти в герметичний контейнер з серветкою всередині. Таким чином можна зберегти свіжість і корисні властивості рослин на довгий час.

Моркву. Цей дієтичний продукт покращує зір і зміцнює імунітет. Зупиніть вибір на вареної моркви, оскільки термообробка збільшує вміст каротину в овоче на п’ятнадцять відсотків. Їсти моркву потрібно зі сметаною або оливковою олією, оскільки жир сприяє засвоєнню поживних речовин.