Шоколадний торт з кремом (без випічки)

Порцій: 4, час: 20 хвилин

Енергетична цінність на порцію

Калорійність — 1035,5 Ккал, білки — 18,6 г, жири — 78 г, вуглеводи — 70,8 р.

Інгредієнти

Волоські горіхи: 130 гФиники: 190 гСливочное масло: 1 столова ложкаКешью: 170 гМинеральная вода: 0,3 стаканаТопленое масло: 80 гШоколад: 100 гМед: 6 столових ложок

Інструкція приготування

Для основи збийте в блендері перші 3 інгредієнта (волоські горіхи, фініки і вершкове масло) близько хвилин (лезо форми S), Викладіть цю масу на дно форми. Поставте в холодильник поки готуєте начинку. Замочіть кешью на 1-2 години. Після сполосніть горіхи в холодній воді і сміливі в блендері разом з водою і медом до однорідної маси. На водяній бані розтопіть шоколад і масло. Додайте до маси до блендер і збийте знову. Спробуйте крем і якщо він занадто солодкий, додайте трохи какао-порошку. Вилийте крем поверх основи і поверніть в холодильник на 4-5 годин.