
М’ясо індички має масу корисних властивостей і є дієтичним, так як в ньому мінімальну кількість калорій. Індичка володіє різними вітамінами і мінералами, які необхідні для підтримки здоров’я.
Жінка, при вживанні м’яса індички, забезпечує організм важливим, подовжують молодість вітаміном Е, який робить еластичними, судини, шкіру пружною, а волосся і нігті здоровими і міцними. Так само, Вітамін Е добре впливає на репродуктивну систему жінки і дає їй можливість зберегти свою красу і молодість на довго.
Міститься в індичці вітамін РР, запобігає появі целюліту.
Чоловікам варто вживати м’ясо індички з-за великого вмісту в ньому цинку і селену. Ці мікроелементи зміцнюють імунітет і сприяють виробленню тестостерону-чоловічого статевого гормону, при якому сповільниться старіння, і репродуктивна система чоловіка не буде згасати раніше часу.
Різноманітність мікроелементів позитивно діє на роботу центральної нервової системи. А великий вміст триптофану посприяє гарному настрою.
Велике значення має природний протеїн, що міститься в м’ясі індички, тому його вважають ідеальним продуктом для спортсменів.
Індичка перевершує по своєму складу будь-яку птицю і червоне м’ясо, вона пригнічує передчасне старіння, позитивно діє на ендокринну систему і мозкову діяльність.